top of page

Місія піклування про дітей: наша робота підтримки дитячого будинку в Ніжині

Ми продовжуємо нашу опіку над дитячим будинком в місті Ніжин, Чернігівської області. Важливо, щоб діти мали якісні та належні умови проживання, навчання та всебічному розвитку.

Під час останнього нашого візиту до дитячого будинку ми передали одяг, взуття, іграшки та медикаменти.

Ми вдячні Mitsubishi Corporation за їх благодійний внесок на придбання ліків. Протизастудні, імуно-профілактичні, знеболюючі, пластирі та дезінфікуючі засоби допоможуть забезпечити належний догляд за здоров’ям дітей.

Участь корпорації Mitsubishi у допомозі дітям, показує велику відповідальність та свідому корпоративну культуру. Приємно визнавати, що великі корпорації дбають про малозахищені верстви населення та найменших членів суспільства. змінити ситуацію в країні на краще і справді надихає. Їхній внесок відображає не лише корпоративну відповідальність, але й глибоке співчуття до тих, кому пощастило менше.

Разом із такими партнерами, як корпорація Mitsubishi, ми віримо у створення світлого майбутнього для цих дітей. Турбуючись сьогодні про їх добробут, освіту, розвиток ми даємо поштовх для формування прогресивного інноваційного та розвинутого суспільства.

Проєкт підтримки дитячих будинків та центрів є діючим. Важливо надавати постійну турботу та забезпечувати потреби дітей. Ми закликаємо кожного долучитись та підтримати донатом благодійні проєкти підтримки дітей.



3 перегляди
bottom of page