top of page

ЗАРАДИ КОЖНОГО ЖИТТЯ

Оновлено: 5 серп. 2022 р.

Війна забирає найцінніше – життя! Поранення та каліцтва отримують сотні наших захисників та цивільних. Ми всі об’єднані спільною метою - перемогти у війні та вберегти один одного.


З ризиком для власного життя медики волонтерського батальйону «Госпітальєри», з 2014 року, рятують життя цивільним та військовим на лінії фронту. Батальйон з початку його заснування підтримували волонтерські організації та небайдужі українці. Але з початком широкомасштабної війни в Україні забезпечення стало критично не вистачати. Автомобілі з медиками та обладнаннями потрапляють під обстріли. Війна нищить все. Але наші сильні та незламні госпітальєри виконують свою роботу: під обстрілами дістатись до поранених, надати першу допомогу, забрати до шпиталю і знову назад. Вони стоять на захисті життя разом з нашими захисниками.

Міць та сила українського народу в єднанні, ми йдемо пліч-о-пліч до перемоги, цінуємо та бережемо кожного. Сьогодні ми продовжуємо надавати допомогу тим, хто потребує. Об’єднанні заради спільної мети – жити в мирній Україні, ми маємо допомогти батальйону «Госпітальєри».


Закликаємо вас долучитись до проєкту допомоги «Госпітальєри». Допоможемо врятувати життя разом!

18 переглядів

Comments


bottom of page