top of page

Робота над відбудовою ліцею в Михайло-Коцюбинському Чернігівської області

Це наш перший благодійний проєкт, з якого ми розпочали свою діяльність як благодійний фонд. Вже більше року ми працюємо над ним і по сьогодні. Відновлення закладу – це тривалий, складний, але вкрай важливий процес.

Нагадаємо, що територію селища було окуповано з початком широкомасштабного вторгнення. Мешканці понад місяць знаходились під окупацією ворога та зазнавали атак. Ліцей надавав прихисток місцевим жителям - захищав своїми стінами від обстрілів. Хоча сама будівля зазнала сильних руйнувань та пошкоджень: вибиті вікна та двері, зруйнований дах, стіни та класні кімнати та росіянами було ще розграбовано й понівечено шкільне майно.

Завдяки вашим донатам, підтримці партнерів ми змогли закупити та передати до школи меблі для обладнання класних кімнат, учительських та підсобних приміщень.

Також передані були монітори, процесори, ноутбуки для укомплектування мультимедійних та комп’ютерних класів. Діти зможуть отримувати повноцінну та якісну освіту різносторонніми методами та самостійно поглиблювати чи повторно проходити опрацьовані матеріали.

А ще ми встановили 55 вікон. 17 великих до малої та великої спортзали, нарешті спортивні зали можуть повноцінно функціонувати. Та 38 вікон встановлено до класних кімнат, учительських, в коридори та інші шкільні приміщення.

Та попри все зроблене роботи для повноцінного функціонування ліцею ще вистачає. Відновити стіну та дах, відбудувати пошкоджені класні кімнати та зробити в них косметичні ремонти, закупити нове меблювання для ліцею на заміну пошкодженому, та доукомплектувати технікою для навчання.

Вже скоро розпочнеться другий навчальний рік в умовах війни. Ми маємо зробити все необхідне зі свого боку, щоб діти мали можливість повноцінно навчатись. Закликаємо вас долучитись до підтримки ліцею в Михайло-Коцюбинській громаді. Переходьте на сторінку ДОПОМОГА та обирайте зручний спосіб для донату задля освіти.




45 переглядів
bottom of page