top of page

Відновлення закладів освіти в громадах, що постраждали під час окупації військами агресора

Освіта важлива! Саме тому ворог намагався знищити та розграбувати всі освітні заклади під час окупації громад. Іванківська територіальна громада була одна з перших, що зазнала окупації. Розважівський ліцей потрапив під атаку ворогом.

Для облаштування комп’ютерного класу ми передали монітори, процесори, клавіатури та мишки.


Ми щиро вдячні українсько-німецькому товариству “Українці в Карлсруе” та пані Галині Кульській за допомогу та придбану комп’ютерну техніку. Підтримка партнерів, розуміння важливості належної освіти для дітей та необхідності відновлення навчального процесу дуже важливі для нас. Оснащення комп'ютерного класу дасть можливість дітям поглибити знання з інформатики, зробити навчальний процес захопливим.


Ми цінуємо увагу закордонних партнерів та організацій до проблематики освітніх закладів в Україні та їх допомогу у вирішенні цих питань. Адже це дасть можливість більшій кількості дітей отримати якісну освіту та в майбутньому навчити фахівців високого класу. 

На жаль, багато шкіл та освітньо-навчальних закладів зазнало ушкоджень та руйнувань. Ми не маємо жодного права залишити когось з діток без доступу до освіти. Ми закликаємо всіх небайдужих долучитись до процесу відновлення шкіл. Кожен внесок є важливим та допоможе поліпшити якість освіти дітей! Спільними зусиллями будемо рухатись до кращого майбутнього!



1 перегляд

Kommentare


bottom of page