top of page

Передаємо допомогу та даруємо веселощі дітям

Осінні похмурі дні вимагають яскравих фарб та веселощів. Ми вкотре приїхали до діток, в центр реабілітації, передали іграшки, одяг та будівельні матеріали для поліпшення умов цілодобового перебування. Та ще ми хотіли подарувати веселощі. Нашу ідею підтримала команда “АРТ-ДИВОГРАЙ”. Діти з цікавістю занурились в пригоди Айболита. 

Тільки погляньте з яким захопленням вони спостерігають за виставою та беруть у ній участь.

Вдячні вам за те, що продовжуєте підтримувати дитячий центр соціально-психологічної реабілітації та всі інші наші проєкти. Попереду цілий рік навчання, купа цікавих пригод та дитячих веселощів. Дітям ще стільки всього потрібно закупити. Долучайтесь до збору коштів - тисни “ДОПОМОГА” вгорі сторінки. Всі деталі наших проєктів зібрані на сторінці “ПРОЄКТИ.

Пам’ятай, що кожна гривня збирається у суму коштів для закупівель теплого одягу, приладдя для навчання, іграшок, засобів гігієни. Незначна та посильна сума для тебе може стати вирішальною у та фінальною для закупівлі необхідних речей.

Подаруй дітям посмішку та можливість - навчатись, мріяти, творити. Долучайся до ініціативи допомоги соціально-психологічному центру дитячої реабілітації на Чернігівщині. Створімо краще майбутнє України для наших дітей!

9 переглядів

Commentaires


bottom of page