top of page

Допомога лікарні

Оновлено: 5 вер. 2022 р.

Друзі, колеги, партнери, знайомі та всі небайдужі! Ви нас щоразу надихаєте та даєте сил рухатись далі. Сьогодні ми звітуємо про підтримку лікарні №2 в Житомирі. Були передані нагальні медичні та гігієнічні засоби. І ще сюрприз від Bees Airline - літачок , як приємне нагадування, що після перемоги обов’язково відправимось в подорож. Також дякуємо «Пларіум Київ», що долучились до підтримки.

Ми, від щирого серця, вдячні нашим лікарям, що вдень та вночі, попри втому та виснаження, рятують житті. Допомога пораненим військовим та евакуйованим мешканцям, складна операція чи планове обстеження, або ж навіть лікування ГРВІ. Вони завжди готові допомогти. І ми разом з вами теж змогли долучитись та стати підтримкою для медиків Житомирської лікарні №2. Закупили та передали необхідні медичні препарати та гігієнічні засоби. Лікарня на постійній основі потребує медикаментів.


І ми будемо продовжувати допомагати їм! В часи війни, труднощів підтримувати один одного так важливо. Разом ми єдині та сильні. Долучитись до підтримки проєкту ви можете за реквізитами, натиснувши кнопку “Допомогти” вгорі сторінки.

9 переглядів

Comments


bottom of page