top of page

Щира допомога задля покращення медичного обслуговування в Житомирі

У світі філантропії кожен вчинок доброти має силу створити хвилю позитивних змін. Ми раді поділитися історією щедрості та співчуття, про підтримку нашої місії Благодійного фонду «Майбутнє з бджолами» та висвітлити внесок у охорону здоров’я та забезпечення всіма критичнимо необхідними ліками в Житомирі, в не простий час в Україні.

Ми прагнемо допомогти постраждалим на війні українцям та відбудувати зруйноване ворогом. Наш шлях до досягнення мети допомагає подолати непохитна підтримка організацій, які поділяють наше бачення. Сьогодні ми висловлюємо нашу глибоку вдячність Mitsubishi Corporation за їхню значну підтримку, яка підтримала Житомирську лікарню та людей, яких вона обслуговує.


Розширення можливостей охорони здоров’я завдяки благодійним внескам


Відданість організацій і підприємств корпоративній соціальній відповідальності та розвитку громади надихає. Нещодавній щедрий благодійний внесок Mitsubishi Corporation дозволив нам забезпечити критично важливі знеболюючі та основні базові ліки для Житомирської лікарні No2, гарантуючи, що пацієнти отримають догляд і допомогу, на які вони заслуговують у складні часи.

Значення цього внеску неможливо переоцінити. Знеболюючі та інші основні ліки є основоположними для якості медичної допомоги, що надається лікарнею No2 ім. В.П. Павлусенка в Житомирі. Завдяки корпорації Mitsubishi ми маємо змогу краще задовольняти потреби нашої спільноти в охороні здоров’я, покращуючи добробут великої кількості людей.


Спільне бачення позитивних змін


У БФ “Майбутнє із Бджолами” ми віримо, що разом ми можемо створити світле майбутнє. Підтримка корпорації Mitsubishi є свідченням віри в те, що позитивні зміни — це не просто мета, а спільне зобов’язання. Це яскравий приклад корпоративної відповідальності в дії, що демонструє, як компанії можуть чинити позитивний вплив на громади, котрими вони опікуються.



Висловлюємо нашу вдячність


Ми вдячні Mitsubishi Corporation за ініціативу і відданість допомозі українській медицині у складні часи. Підтримка компанії є потужним нагадуванням про те, що, працюючи разом, ми можемо досягти неймовірних речей. Від імені БФ «Майбутнє з бджолами» та лікарні №2 в м. Житомир висловлюємо щиру подяку.


Приєднуйтесь до нас у поширенні підтримки та відродженні


Вплив цього благодійного внеску виходить далеко за межі наданих ліків; це символ надії, співчуття, потенціалу для позитивних змін і того, що добро переможе зло. Проте роботи для покращення та забезпечення роботи лікарень залишається багато! Ми продовжуємо виконувати нашу місію та запрошуємо вас приєднатися. Ваша підтримка, велика чи мала, може суттєво змінити життя українців.

Разом ми зможемо створити майбутнє, наповнене здоров’ям, щастям і миром в Україні.

Разом ми можемо зробити світ кращим.

3 перегляди
bottom of page