top of page

Допомога партнерів з Румунії у розвиток задля підтримки охорони здоров'я в Житомирі

Завдяки неймовірній підтримці наших партнерів Tez Tour Romania наша місія допомагати лікарням та медичним закладам отримала потужний поштовх.


Завдяки їх благодійному внесоку ми змогли закупити достатню кількість перев’язувальних матеріалів, медико-хірургічного приладдя та вкрай необхідних антисептичних препаратів для лікарні №2 у Житомирі. Це означає, що особи, які потребують термінових чи планових операцій, а також поранені захисники отримають вчасне лікування та догляд, на який вони заслуговують.


Ми вдячні партнерам за розуміння, співчуття та підтримку. Їх безкорисний вчинок підкреслює величезний потенціал, який виникає, коли наша спільнота об’єднується. Це переконливе нагадування про те, що співпраця може дати чудові результати.

Ми висловлюємо нашу щиру вдячність Tez Tour Romania за їхню непохитну відданість справі зробити світ кращим. Ваша підтримка є для нас променем надії,наша вдячність безмежна.


Давайте разом продовжувати сіяти зерна любові, співчуття та позитивних змін. Просуваючись вперед, ми прагнемо створити світліше майбутнє для всіх.

На жаль, кількість поранених та тих, хто потребує медичної допомоги, залишається значною. Лікарні перебувають у стані постійного попиту на ліки та медичне приладдя. Запрошуємо приєднатися до нашого проекту та сприяти зміцненню медичних закладів.

Давайте об’єднаємо зусилля, щоб разом побудувати стійке та світле майбутнє.



0 переглядів
bottom of page