top of page

ДОПОМОГА ЛІКАРНІ НА ЖИТОМИРЩИНІ

Оновлено: 20 черв. 2022 р.

Багато галузей з початком війни потребують допомоги. Так ми отримали запит на допомогу лікарні та запрошуємо Вас долучитись до проєкту. Наша з вами підтримка потрібна на Житомирщині - лікарня №2 ім. В.П. Павлусенка.



Це один з тих медичних закладів, що став осередком надання безперервної допомоги. Лікарі героїчно рятують життя нашим воїнам-захисникам, допомагають постраждалим громадянам. У зв’язку зі значною кількістю внутрішньо переміщених осіб та воїнів з необхідністю невідкладної допомоги, навантаження на лікарню суттєво збільшилося. Одразу стало гостре питання в забезпеченні її медикаментами та обладнанням. Нестача в препаратах знеболювальної та протизапальної дії, серцево-судинних та антитромботичних. Нестача достатньої кількості обладнання зі зростанням запитів на лікування викликає затримки та створює чергу.

Лікарі борються за кожне життя українця. Ми повинні їм в цьому допомогти та забезпечити всім необхідним. Війна нещадно забирає та руйнує життя багатьох, лікарі їй протидіють – тримаючи тил наших захисників та зберігають найцінніше – життя.

Долучайтесь до проєкту допомоги Житомирській лікарні №2 ім. В.П. Павлусенка! Допоможіть врятувати життя українцям!

18 переглядів

Comments


bottom of page