top of page

Допомога Степанківській громаді на Черкащині (передача медикаментів, меблів та одягу)

Завітали до Степанківської громади, що на Черкащині. 

Із перших днів повномасштабного вторгнення окупантів в Україну і до сьогодні громада є прихистком для багатьох людей, які були змушені залишити свої домівки через війну, допомагає та підтримує жителів, та тих, хто виконують свій військовий обов’язок, перебуває на передовій. Для забезпечення потреб військовослужбовців та всіх тих, хто вкрай потребує медичних засобів, було передано різні перев’язувальні матеріали та противірусні засоби.

Для внутрішньо переселених громадян та сімей у складних життєвих обставинах були передані дитячі іграшки та дитячий одяг

А для дитячого розвитку на території громади на разі функціонують дитячі гуртки. Підтримувати та розвивати дитячі таланти та відволікати дітвору від жорстоких подій та атак агресора вкрай важливо. Саме тому для оптимального функціонування гуртків дитячої творчості Степанківської громади, було передано меблі та техніку – столи, тумба для зберігання робочих матеріалів, крісла та телевізори. Все це покращить умови перебування дітей.

Долучайтесь підтримкою. Тисни кнопку ДОПОМОГТИ вгорі стрінки, адже спільною працею ми пришвидшуємо перемогу. Згуртовуємось та продовжуємо працювати заради миру в нашій країні. 

Сильні разом!

10 переглядів

Comments


bottom of page