top of page

Разом рятуємо життя: закуповуємо засоби першої допомоги для медичного батальйону “Госпітальєри”

Продовжуємо допомагати медичному батальйону “Госпітальєри”. Вчергове ми придбали декомпресійні голки та оклюзійні пов’язки. Завдяки цим засобам парамедики мають змогу рятувати життя цивільним та військовим по всій лінії фронту.

Потреба в засобах першої допомогу є постійною. Вже після одного виклику та поїздки до гарячої точки повністтю екіпірований парамедик може залишитись без спорядження для порятунку. А таких викликів та поїздок для порятунку постраждали кілька за день. В питанні порятунку життя Госпітальєри не зволікають. Обстріли ще тривають, а вони вивозять поранених, поновлюють спорядження та повертаються для порятунку інших.

Ми підтримуємо медичний батальйон “Госпітальєри” та продовжуємо збір коштів на необхідне екіпірування до аптечки рятівників. Долучайтесь до збору коштів на сторніці ДОПОМОГТИ, є можливість зробити внесок картою онлайн або за банківськими реквізитами. Кожна гривня вашої допомоги це моливість врятувати ще одне життя. Ваша підтримка є важливою і кожен внесок несе вирішальну роль у закуплі чергової партії допомоги.

Долучайтесь до підтримки медичного батальйону “Госпітальєри”! Заради кожного життя рухаємось вперед!

14 переглядів

Comments


bottom of page