top of page

Оснащення ноутбуками мультимедійних класів школи в с.Озера

Яка вона освіта під час війни в Україні? Вона щодня стоїть під загрозою! Обстріляні чи зруйновані, розграбовані школи. Ті, що вціліли під небезпекою бомбардувань, практично щодня загроза, що урок буде закінчено передчасно через тривогу та обстріли. 

Тим не менш, освіта для дітей лишається критично важливою і необхідною частиною їх щоденного життя.

Завдяки нашим партнерам Німецько-Українському товариству "Українці в Карлсруе" та AfB social & green IT ми передали ноутбуки до школи в селищі Озера (Гостомельська територіальна громада). Це дасть можливість учням відновити навчальний процес та доукомплектувати мультимедійні класи, адже школа зазнала значних пошкоджень під час окупації. Школа навчає та приймає до своїх класів учнів з трьох сіл, що розташовані поряд. Таким чином кількість учнів у школі сягає близько 1200 осіб.

В такій складній ситуації сьогодення під час війни, навіть найменша складність чи нестача будь якого ресурсу для навчання, може зменшити мотивацію та інтерес дитини. Саме тому ми працюємо та докладаємо всі можливі зусилля, щоб діти України мали якісне навчання та все необхідне для цього, їх розвиток та знання отримувались всіми доступними та сучасними методами.

Ми вдячні нашим партнерам та всім не байдужим, хто долучається до благодійних проєктів фонду підтримки навчальних та освітніх закладів, що постраждали внаслідок війни. Всіх охочих допомогти, у підтримці відновлення закладів освіти, запрошуємо на сторінку ДОПОМОГА та радимо вибрати зручний спосіб переказу коштів. 

Разом підтримуємо належний рівень освіти дітей України!

6 переглядів

Comments


bottom of page