top of page

Об’єднуємо зусилля: Наша місія допомоги лікарні No.2 ім. В.П.Павлученка в Житомирі

Ми продовжуємо працювати над забезпеченням лікарні No.2 ім. В.П.Павлученка важливими медикаментами та медичними засобами. На меті маємо допомогти всіма засобами мед.персона лікарні надавати якісні послуги та лікувати пацієнтів.

Робота над забезпеченням лікарні є вкрай важливою. Ми їм щиро вдячні лікарям за їх надважливу роботу. Седичний спец. одяг, маски, бандажі та перев’язувальні матеріали надають можливість лікарям продовжувати свою роботу.

Дякуємо нашим партнерам з Німеччини українсько-німецькому товариству та кожному, хто долучився до збору коштів. Свідома позиція об’єднань та громад, бажання допомогти українцям - надихають нас продовжувати нашу роботу. Тільки власним прикладом та добрими справами ми провокуємо інших долучатись до допомоги та підтримки Україні.

Впевнені, що об’єднавшись ми зможемо зробити зміни в країні на краще,. Ми вдячні за віру та підтримку нашої місії допомоги лікарням.

Кожен охочий може підтримати медиків та лікарню. Для цього переходьте на сторінку ДОПОМОГА та обирайте зручний спосіб для донату.


0 переглядів

Comentários


bottom of page