top of page

ПРОЄКТ ВІДНОВЛЕННЯ ТЕРМІНАЛА В ГОСТОМЕЛІ

Updated: Jun 22, 2022

Пишаємось кожним українцем. Багато на фронті захищає нашу Батьківщину та дарує нам мирні ночі й тихі світанки. Хтось продовжує працювати – задля відновлення економіки чи щоб підтримати постраждалих від війни. Головне не зупинятись! І коли навіть у зруйнованому люди бачать перспективу для відбудови та відродження це надихає ще більше продовжувати рухатись далі. Адже ми вільні духом та нас не зломити.


Хочемо поділитись з вами одним з варіантів відбудови аеропорту в Гостомелі. Аеропорту, де, на превеликий жаль, 27 лютого росіяни знищили найбільший та найпотужніший у світі транспортний літак АН-225 «Мрія». Але мрії кожного українця не знищити. То ж студентка КНУБА створила концепт пасажирського терміналу «Мрія» на місці зруйнованого аеродрому в Гостомелі. Значна близькість до Києва дає перспективи розвитку пасажиропотоку та маршрутної мережі як серед лоукост перевізників так і можливість використовувати термінал для вантажних перевезень.

В пам’ять про гордість українського авіаконструювання термінал матиме форму літака. Зручний продуманий план будівлі передбачатиме всі необхідні зони для комфорту та безпеки пасажирів. Проєкт передбачає побудову ще однієї ЗПС, що в перспективі дасть змогу збільшити пасажиропотік до 2000 пас/год.

Проєкт розробили за підтримки головного архітектора Гостомеля Володимира Єрмолаєва та директора «Київавіапроєкту» Михайла Чорноусько.

Ми віримо у найшвидшу перемогу та запрошуємо всіх у гості до нас, в вільну та мирну Україну!

2 views

Comments


bottom of page